1:a december:

Lucköppningspremiär!

Lucka nummer ETT: Vi börjar i våra hemmakvarter på Södermalm med flyttservice åt en trevlig familj. Från lägenhet på Söder till villa i Enskede. En lätt flytt av ett mindre bohag. Villa flyttar är lättflyttade. Ofta nära mellan bil och entrédörr och man slipper trappor eller hissar. På dryga fem timmar är allt klart och vi har både fyllt och tömt våra två bilar. Flyttfirman JPflytt drar vidare på flyttuppdrag nummer två. Vi tar resterna från en tidigare flyttning från lägenhet till Shurgard på Ringvägen.

Samtidigt kontrakterar Per en ny bil till verksamheten. Det blir en Dacia Dokker med 3,3 kbm lastvolym för budkörningar och städ och packuppdrag. Leverans i nästa vecka när vinterdäcken satts på.

nacka1

Lucka ett – Dagens flytt tips: Plasta in stoppade möbler: typ soffa med klädsel, säng resårbotten, madrasser, kuddar etc. Vinterflyttar innebär blöta vägar med snö och slask ökar riskerna för stänk och kladd. Väl inplastade textilier ger ett bra skydd mot oönskade fläckar.

Går ni i flytt-tankar? Börjar kompisarna tappa lusten att hjälpa till? Visste ni att vi nu har RUT-avdrag på flytt-tjänster? Nu är det inte mycket dyrare köpa proffessionell flytthjälp än att hyra flyttbil och bjuda på pizza och öl till kompisarna. JPflytt.se – Din flyttfirma på Södermalm i Stockholm. Kontakta oss för en kostnadsfri offert

/JPflytt.se – Vi älskar våra kunder