Flytthjälp från Högbergsgatan på Södermalm. Vi kör in på en smal bakgata som tar oss till ett undangömt hus bakom Andreaskyrkan. Det är trångt och vi får manövrera säkert för att kunna parkera flyttbilen med bakgaveln åt rätt håll. Vi tar med oss pirrorna in genom en gallergrind som öppnar upp för en ny innergård i söders hjärta. Vi rundar gaveln och kommer in i ett bostadshus där vi finner vår kund i en trea på tredje våningen. Liten hiss men inga märkvärdigt stora eller klumpiga möbler. Det rullar på. Dagiset på våning ett med hemvändande barn och föräldrar påverkar tidsåtgången men alla visar förståelse för lite extra väntetid.

Fyra timmar senare kan vi rulla vidare mot Malmgårdsvägen. Ett kulturmärkt kvarter i kulturmärkt omgivning strax nedanför Sofia kyrka med Vitabergsparken som närmsta granne. Två trappor utan hiss och en minimal trappuppgång med nedslitna steg i sten. Otroligt charmigt! Innergården begränsar oss och vi får pirra bohaget de cirka 100 meterna från gata till Port. Vår kund bjuder oss och sina vänner på mellanmål och dricka. Det är glad stämning och upp packningen inleds med iver när vi gnetar vidare.

Flytt till Vita bergen

Härligt att upptäcka de här kvarteren. Hus man sett från utsidan men aldrig inifrån. Vi tackar för oss och ännu en trevlig flyttning på Södermalm.

Ska ni flytta? Kontakta vår flyttfirma på Södermalm för en kostnadsfri offert.

Läs gärna om några andra av våra flyttar på Södermalm:

Flytt till Skrapan Flyttning till Hornstull,

/JPflytt.se – Familjeföretaget inom flyttning