Idag ett triangelbyte där vi på JP tar oss an en av sidorna på triangeln. Det är alltid en kamp för att få till en smärtfri flyttning när tre firmor och tre kunder ska hålla sin tidsplan. Vi föredrar alltid att genomföra flyttstädningen dagen innan för att göra flyttningen så smidig som möjligt.Genom att placera möblerna och flyttkartongerna i mitten av rummen och hålla kök och badrum tomt så kan vi enkelt utföra nästan 90% av flyttstädningen innan flyttningen påbörjas. Det gör det smidigt på flyttdagen när vi endast behöver städa golven för nästa hyresgäst.

För oss går flytten smidigt på Timmermansgatan och vi blir klara med utflytten en timme före den överenskomna dead-linen. Vi beger oss vidare till Vartoftagatan i kvarteret bakom Skrapan på Södermalm och här har den andra flyttfirman råkat i problem. De är kraftigt fördröjda och vi får ta en ofrivillig paus i nästan 2 timmar inan vi får tillträde till den nya lägenheten. Inte mycket att göra åt.
Flytthjälp skrapan
Jag ägnar timman åt kontorsarbete och mailande i flyttbilen. När vi väl får hissen för oss själva går det undan och flytten in är avklarad på dryga timmen tack vare vår bra hissar och gott samarbete. Vi tackar kunden för dagens flyttning och summerar dagens flytthjälp. En flyttkedja är inte starkare än den svagaste länken. Därför föredrar vi att koordinera hela flyttkedjan själva. Alltid lättare om en och samma flyttfirma får sköta hela lägenhetsbytet.

På seneftermiddagen avslutar vi en annan flyttstädning på SOFO i Södermalm och tar vägen förbi Nacka för en biltvätt. Behövlig efter de senaste veckornas snö och slask.

Ren flyttbilSöker ni flyttfirma på Södermalm? Låt oss Hjälpa er med er flytt. Kontakta vår flyttfirma på Söder för en kostnadsfri offert.

Läs även gärna om några andra av våra andra flyttar på Södermalm: Flytt inom Södra stationsområdetFlytt till Folkungagatan, Flytthjälp från Tanto till Hornstull.

/JPflytt.se