Måndag 6 februari 2017

När vi kommer till bilarna möts vi av en fullklottrad långsida. Någon vandal har sprayat en av våra flyttbilar med svart text. Man blir så trött. Känns frustrerande.. Det är inte första gången det händer. Vanligtvis sker detta minst en eller ett par gånger i veckan. Oftast är det ganska lätt att ta bort men idag var det ytterst tidskrävande. Tre man i 45 minuter med idogt polerande och starka kemikalier. Önskar att man kunde fånga in dessa vandaler på plats. Saken är nu polisanmäld med fotografier och ansökan om skadestånd ligger om nu hittar den skyldige. Vi kommer fortsätta polisanmäla. Samtidigt fortsätter sökandet än mer aktivt att hitta lokal med inhägnad parkering. Känns verkligen dystert att lägga ner mellan 3.000 och 5.000kr i månaden på sånt här.

Efter klottersanering nya tag med nya flyttar för JPflytt, Vår flyttfirma på Södermalm.

Ska ni flytta? Kontakta oss gärna på http://jpflytt.se/kontakt-2/ för en kostnadsfri offert. Vi är en flyttfirma på Södermalm som hjälper kunder i hela stor Stockholm med dagliga uppdrag. Vi utför komplett flyttsrevice med packhjälp, flytthjälp och flyttstädning.

Dagens flyttar:

Omflyttning på magasin i Norrtull i Stockholm:

Vi hjälper en återkommande kund att flytta om i deras magasin. Idag även en omflyttning till andra lokaler med användning av en av våra bilar. Sebastian och Alex gör en god insats under måndagen och kan äntligen få ta ledigt i rimlig tid redan kl 17 :).

Med flyttfirma i Kungsängen:

Samtidigt utför Per och Ansu en flyttservice i Kungsängen. Ett lägenhetsbyte. Vi hjälper två grannar att byta lägenhet i samma hus i Kungsängen. Det rör sig om två treor där det ena bohaget ska flyttas en trappa upp och det andra en trappa ner. Det blir en del pusslande när båda bohagen flyttas samtidigt men allt går mycket bra. Skönt att slippa lastning och lossning i flyttbilen. på dryga sju timmar har vår flyttfirma genomfört hela omplaceringen av båda bohagen i Kungsängen. Många stora och tunga skåp innebär ett idogt användande av bärselet och vi är tacksamma att det bara är en våning mellan lägenheterna. Därefter genomför JPflytt även en flyttstädning av respektive bostad.

Vi tackar våra kunder för idag och tar kväll denna måndageftermiddag i Februari. Nu väntar ett 90 minuters Yogapass på Sats för en ömmande kropp :).

Här kan ni se mer information om våra tjänster! http://jpflytt.se/vara-tjanster/

/JPflytt.se – En flyttfirma i Stockholm som älskar att ge service.