Bakom lucka tre hittar vi ett flyttuppdrag från Älvsjö till Vallentuna. Flytt från lägenhet till villa under en kall men klarblå himmel.

flyttfirma4dec

Idag jobbar vi med löpande debitering enligt kundens önskemål. Vi ger alltid våra kunder möjligheten att välja ett fast eller rörligt pris. I offerten specificerar vi både fast och rörligt pris. Ungefär hälften av våra kunder väljer fast och hälften rörligt. Oftast skiljer sig slutpriset inte mycket åt beroende på vilket alternativ man väljer. Men ibland kan det skilja så mycket som 20% åt vardera hållet. Fast pris innebär alltid en trygghet för kunden där man vet exakt vad uppdraget kommer kosta. Saker kan inträffa under flyttdagen som påverkar tidsåtgången för flyttuppdraget. Händelser som vi inte kan påverka som flyttfirma. Det kan vara trafikproblem, snöoväder, parkeringsbekymmer vid flyttplatsen etc. I sådana fall kan det kännas bra att kunna luta sig tillbaka på ett fast pris.

Idag var kunden nöjd med sitt val av prisdebitering. Flyttuppdraget rullar på mycket smidigt och inga störande moment hindrar vår framfart. Vi slutför uppdraget på sex timmar att jämföra med ett fast pris motsvarande 8 timmars debitering.

Kontakta flyttfirman JPflytt.se för en kostnadsfri offert!

/JPflytt.se – Det trygga valet av flyttfirma