triss-i-ess

Vi öppnar lucka 2 och där gömmer sig våra fantastiska medarbetare. Idag genomför de två stora flyttar efter varandra. Med start kl 06.50 inleds flytt med tuffa tre trappor utan hiss vid Helgalunden. 30kbm bohag förflyttas ner från lägenheten och via gården ut till gatan. Alltid med glädje och motivation. Glada tillrop och härligt teamwork.  Inflytten i en vacker trea på Alsnögatan invid Hammarbykanalen kan avslutas innan lunch. Kaffepaus och lunchintag i bilarna med medhavd matlåda.

Efter lunch drar teamet vidare till Hägersten för ny tuff flytt. Även denna gång tre trappor utan hiss. Nya 30 kbm stuvas i bilarna och far vidare mot Råcksta för inflytt i ny lya.

JPflytt vill tacka dagens fantastiska medarbetare. Ni är bäst! Tack Sebastian för din underbara attityd, ditt fantastiska sätt att möta människor och din noggrannhet, omsorg och kreativitet. Det gör dig till suverän arbetsledare och kollega! Tack Alex för att du alltid ställer upp och alltid kommer till jobbet med energi och glädje. Du är en kämpe och en riktig pärla! Tack Ansu för suveränt arbete! Det är en glädje att jobba med dig. Ditt leende smittar och sprider positiv energi till oss alla.

Dagens tips: Packa med huvudet! Det är lite som Tetris. Fyll hålrummen med de rätta formerna och låt motsatserna mötas. Mjukt gillar hårt. Hårt gillar mjukt. Men försegla det allt för spetsiga väl eller håll det borta.

Söker ni en flyttfirma som bryr sig. En flyttfirma som älskar ett ge service. JPflytt är en flyttfirma i Stockholm. Ett familjeföretag med starka ideal som sätter fokus på kunden. Vi vill göra flyttdagen till en speciell och glädjefull upplevelse.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

/JPflytt.se – Din flyttfirma i Stockholm

 

Läs gärna några andra inlägg 🙂

http://jpflytt.se/flyttlass-fran-stockholm-till-norrkoping/http://jpflytt.se/flytt-till-burj-khalifas-topp/http://jpflytt.se/flytt-fran-tanto-till-hornstull/http://jpflytt.se/movingstockholm-se-for-the-englishspeaker/