Idag en liten flytt från Enskede Gård till Johanneshov. Vi på flyttfirman JPflytt hjälper en trevlig ung tjej att flytt från familjevillan i Enskede Gård till nytt boende i Johanneshov. Det är alltid uppskattat att komma till detta vackra villakvarter i Enskede. Mycket central med vackra och estetiskt tilltalande villor från sekelskiftet. Trots sitt centrala läge har man ändå bibehållit fria ytor med stora trädgårdar. Vi flyttar enkelt ut ett bohag bestående mestadels av flyttlådor. En längre stentrappa leder oss från Flyttbilen upp till baksidan av villan. Välpackat och välorganiserat med allt placerat precis innanför entrédörren på bottenplan. Det går undan och vi har allt på plats i lastbilen på 40 minuter. Vår flytt kund får åka med de cirka 3 kilometerna bort till Johanneshov.

Vi anländer till en tom gata. Det har varit avstängt för gatstädning under natten, så vi har gatan för oss själva och kan enkelt parkera direkt utanför inflyttningsadressen. Nu återstår steg två i flyttuppdraget. Vi flyttar in på 3 trappor utan hiss. Som flyttfirma i Stockholm är vi vana vid hus utan hiss. Speciellt i de här delarna av stan. 40-tal brukar dock innebära maximalt tre våningar och det är vi som flyttfirmor glada över.

På två timmar är allt klart och flytten avklarad och vi passar på att tvätta flytt bilen i en utomhustvätt i Nacka på vägen hem mot Södermalm.

Samtidigt genomför våra kollegor ännu en arbetsdag på ett magasin vid Norrtull där vi hjälper vår kund med diverse omflyttningar i lagret. Vi utför även en soptömning hos samma kund och tar en sväng till Högdalstippen i Åvc Vantör. Hit åker de flesta av Stockholms flyttfirmor för att tippa sitt skräp. Oftast är det kö in men idag kan vi nästan åka direkt in. Vi kör vidare mot eget magasin och hinner med lagerinventering innan dagen är till ända för JPflytt.se, vår flyttfirma på Södermalm i Stockholm.

 

Ska ni flytta eller behöver ni hjälp med soptömning eller att köra till tippen? Vi hjälper er mer än gärna. Vi tar även hand om städningen :).

Kontakta oss på http://jpflytt.se/kontakt-2/ för en kostnadsfri offert. 

Läs även gärna om våra tjänster på http://jpflytt.se/vara-tjanster/ för lite mer information om hur vi arbetar.

Vi ser fram emot att hjälpa er!

/JPflytt.se -Flyttfirman på Södermalm som bryr sig om sina kunder!