Snökaoset och dess efterverkningar har skapat ett uppdämt behov av flyttar för våra kunder. Onsdagens och torsdagens flyttar fick omplaceras till fredag och lördag. Det innebar dubbelt upp arbete idag och vi gör vårt allra bästa att hinna med under fredagen.

Med första flyttstart kl 08.00 startar vi dagen med att gräva fram bilarna ur höga snövallar vid halvåtta-tiden. Vi har ett flyttuppdrag från Horsntull på Södermalm till Kungsholmen. Nästa flyttning är en radhus flyttning från Skarpnäck till nyproducerad lägenhet på fjärde våningen i Årstadal, Liljeholmen med start kl 08.30. Därefter flyttstädning kl 10.00 på Södermalm. En körning till tippen eller återvinningen från ett förråd på Söder på eftermiddagen. Därefter en flytt från lägenhet i Rönninge till Pelican Storage.

Kl 18.30 är ändå allt klart och vi kan varva ner och vila upp inför en ny hektisk lördag med nya flyttar.

ansunama

Vi välkomnar Asunama som nyanställd till JPflytt! Tack för bra jobb tillsammans idag. Vill även tacka Sebastian, Alex, Mårten, Lennart och Jocke för en bra insats såsom alltid!

JPflytt.se – Din flyttfirma i Stockholm

ps. Boka en flytt med oss på http://jpflytt.se/kontakt-2/ . Alltid kostnadsfri offert med JPflytt.se.

Läs även om våra andra flyttar på http://jpflytt.se/flyttbloggen/. Däribland; http://jpflytt.se/fyra-flyttar-pa-en-dag/.