På flyttbloggen skriver vi lite om hur det är att jobba med flytt. Mycket handlar om de personliga möten som sker och som gör vår vardag så intressant.

Så här halvvägs in i januari reflekterar vi framåt och kan skönja ett 2017 fyllt av spännande utveckling. Just nu letar vi för fullt efter en lokal för vår verksamhet. Vi håller ögonen öppna för en passande lokal i närförort och då helst på södra sidan av Stockholm. Mellan 100 och 200 kvm är optimalt men enda upp till 400 kvm kan vara av intresse vid rätt upplägg. Vi behöver yta för vår expansion. En samlingsplats för våra anställda och ett bra lager med lastkaj där vi lätt kan komma åt material eller magasinera bohag.

Vi planerar att köpa in flyttsläp och utrusta våra lastbilar med dragkrok. Vi vill öka vår flexibilitet ännu mer och kunna erbjuda våra kunder ett större omfång av lastvolym för olika typer av flyttar. Till våren förstärker vi även verksamheten med två nya bilar för att kunna möta sommarsäsongen och den alltmer ökande efterfrågan på våra tjänster.

Vi söker fler timanställda till vår pool av underbara medarbetare. Vi söker även en duktig städare/städerska som kan ta vår städverksamhet till nästa steg. Vi vill utöka och succesivt kunna ernjuda fler kontinuerliga veckostädningar för både kontor och hushåll.

Välkommen 2017!

/JPflytt.se -Er flyttfirma i Stockholm