Idag en flytthjälp från åttonde våningen på Lindhagensterassen 27 på Kungsholmen. En relativt nybyggd fastighet med stora hissar. Vi anländer i god tid men ny portkod sedan igår och svårt att nå kunden per telefon innebär en kvart väntan vid porten innan vi kommer in. Vi förvånas av att en fastighet med dryga 80 lägenheter inte har mer morgontrafik i porten. Många måste ha tagit sovmorgon idag. Till slut öppnar vår kund åt oss och vi tar hissen upp till plan åtta och påbörjar tömningen av lägenheten efter en kortare genomgång tillsammans med våra kunder. Vi börjar med kartonger, därefter säckar, väskor och mindre möbler. Sedan sängar och byråer, hyllor, skåp. Bil ett fylls på ca två timmar. Endast en fungerande hiss tvingar oss till lång väntan i hallen. Plötsligt verkar ändå morgonrusningen vara igång ändå. Nu ska alla iväg till jobbet :). Sedan går vi på ett mycket välfyllt källarförråd som fylls längst in i bil nummer två. Därefter de sista större och mindre möblerna från lägenheten samt diverse småplock från kyl och frys och blomlådor.

tvåbil

Vi lämnar Lindhagensterassen och tar en kort lunch på några foodtrucks som står parkerade längs vägen ett par hundra meter därifrån. Goda chilihamburgare.

Kör vidare mot Bromma och påbörjar lossningen vid en mindre lättåtkomlig villa i kvarteren strax intill Drottningholmsvägen. Snabbt och smidig inflytt med tre man på plats. knappa två timmar senare är bilarna tömda och vi kan avsluta dagen med nöjda kunder.

Tyvärr hamnar vi i eftermiddagstrafiken på väg hem mot Södermalm. Ger oss tid att varva ner och reflektera över dagens flytt. Tack för idag! 🙂

Ska ni flytta? Kontakta vår flyttfirma i Stockholm för en kostnadsfri offert.

/JPflytt.se – Flytta tryggt med oss –