En tuff fredag i början av februari närmar sig sitt slut. Vi visste det skulle bli en lång och tuff dag men trodde nog vi skulle kunna ta helg framåt kl 22. Men ibland är bohagen mer omfattande än uppskattat. Våra tappraste kollegor Sebastian och Alex är fortfarande ute och slutför det sista på uppdrag nummer fyra, flytt från Vasastan till Hamarby Sjöstad. Ni är bäst!

Med flyttfirma från Södermalm till Liljeholmen:

Sebastian och Alex flyttar en större tvåa från Götagatan på Södermalm till Liljeholmen. Det är ett stort bohag för att vara de 58 kvm, däribland också ett piano som ska flyttas. Vi beslutar att genomföra två körningar och flytten som påbörjas redan kl 06.30 på morgonen färdigställs först på seneftermiddagen. Det har ändå varit ett effektivt flyttarbete för vår flyttfirma och vi lämnar Liljeholmen med nöjda kunder. Alex och Sebastian far vidare för flyttservice nummer två för dagen, denna gång i Vasastan.

Med flyttfirma från Gärdet på Östermalm till Nockebyhov i Bromma:

Ansu och Per påbörjar dagens andra flyttuppdrag kl 09.00 på Östermalm. En större flytt med två bilar från en lägenhet på femte våningen med ytterst liten hiss. Endast en av oss får plats. Den andra får springa :).

Det blir många turer i trappan med de flesta av möblerna. Skönt att vi har bärselet på plats. Vi vet att sådana här flyttar tar tid. Den lilla hissen och ca 40 kbm last kräver en hel del timmar från oss på Flyttfirman JPflytt. Vid kl 15  kan vi stänga flyttbilarna när lasten säkrats ordentligt efter att vi insupit dagens lunch i föreningslokalen i fastigheten, där man snällt lånade ut en mikro till vår medhavda korv stroganoff.

Vi drar vidare mot Nockebyhov i Bromma för att flytta in i en nyrenoverad villa. Vi som flyttfirma älskar villaflyttar. Så skönt att slippa hiss och trappa. Vi landar i mysiga kvarter i närheten av bron över mot Drottningholm. Vi bjuds på kaffe och bulle av trevliga kunder. De deltar även i flitigt i arbetet. Det känns alltid så tacksamt för oss att få ett så gott bemötande.

Efter dryga tre timmar kan vi ändå vika flyttfiltarna och stänga igen och lämna Bromma för den här gången. Tack Ansu för en trevlig dag tillsammans med gott arbete! Nu kan vi ta helg 🙂

Med flyttfirma från Vasastan till Hammarby sjöstad:

Uppdrag nummer tre för dagen. Kära Sebastian och Alex har verkligen gjort en maratoninsats idag med två stora flyttar. Tittar på klockan och inser att det bara är vi på flyttfirman JPflytt och Seveneleven på hörnet som är öppet så här sent på fredagskvällen. 23.41 och ni har fortfarande lite kvar. Ni är verkligen fantastiska! Det är tack vare er som JP godstransport och flyttservice är så uppskattat bland våra kunder. Denna flyttservice från Vasastan till Hammarbys Sjöstad har inneburit två körningar och vi kan snart säga tack och godnatt för idag. Vi vill även tacka alla dagens kunder för gott samarbete och förståelse för förseningen. Ibland kan vissa flyttar dra ut på tiden trots effektivt arbete från våra medarbetare.

Flyttstädning på Södermalm:

Tack även kära medarbetare för väl genomförd flyttstädning på Södermalm.

Ps. Ska ni flytta? Vi hjälper er gärna! Kontakta oss på http://jpflytt.se/kontakt-2/ för en kostnads fri offert. VVi erbjuder er en komplett flyttservice såsom packning, flyttstädning, återvinning och körningar till tippen, montering och diverse hemservice. Allt under samma tak på Flyttfirman JPflytt.se på Södermalm i Stockholm. Välkommen!

/jpflytt.se – Flyttfirman som bryr sig