Vi hjälper ett företag med en utflyttning av ett tillfälligt kontor på Norrmalm i Stockholm. Vi entrar en vacker, nybyggd bostadsfastighet mitt i city bara ett stenkast från Kungsgatan.

Tio våningar med fantastiska panoramafönster och lyxiga materialval. En trea som använts som kontor ska utrymmas och stylas för vidare försäljning som bostad. Stora hissar och öppna ytor möjliggör en snabb tömning och utflyttning för vidare färd till vårt lager för mellanlagring och magasinering under cirka två veckor. Därefter vidare färd mot Småland.

flytt norrmalm

Vi flyttstädar lägenheten samma dag och kan senare på eftermiddagen vara delaktiga i styling med nytt bohag från vår kund. Vi gillar verkligen den här fastigheten. Oerhört välplanerad med stora gemensamma ytor.

flytt norrmalm2

Vi får tillfället att beskåda underbar utsikt över takåsarna i de centrala delarna. Drömmer oss bort och önskar vi hade resurserna att få flytta hit.

Behöver ni hjälp med er kontorsflytt i Stockholm? Kontakta en riktig flyttfirma i Stor-Stockholm för en kostnadsfri offert. Vi kan ge er en personlig och specialanpassad flytt service.

Läs om del två av företagsflytten här.

/JPflytt.se