Efter två veckors mellanlagring av kontorsinventarierna på vårt magasin i Västberga lastas de på nytt i flyttbilen för vidare transport till Jönköping. En enkel resa längs E4 söderut. Vi lämnar Stockholm bakom oss med Mix megapol i högtalarna. Underbart vinterväder med hög och klar blå himmel. Lätt trafik och förutom en omläggning av trafiken ett par mil norr om Nyköping rullar färden smärtfritt genom Södermanland, Östergötland och Småland.

jönköping 1Jönköping 2 jönköping 3Jönköping 4

Efter höjderna runt Kolmården rullar vi ner mot Östgötaslätten och passerar utkanterna av Linköping med IKEA och Biltema vid vägkanten. Tittar vi noga kan vi se Domkyrkan speja högt över centrum. Knappa timmen senare närmar vi oss Vättern och passerar lite svensk historia med Brahehus ruiner på högerflanken.

De sista milen – En fantastisk körning längs Vätterns strand. Härligt ljus, Härlig vy!. Jönköping tornar snart upp sig i Vätterns södra ände och vi är framme vid målet vid Munksjön. Snabb avlastning med hjälp av mottagarna och vi vänder kosan norrut igen.

Jönköping 5

Härlig körning med Vättern på babords sida på väg mot Stockholm.

70 härliga mil senare är vi hemma igen och tar kväll.

Ska ni flytta? Vi hjälper er att flytta ert kontor. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Läs om del ett av Företagsflytten här.

/JPflytt.se – Familjeföretaget med fokus på kunden.