Ska ni flytta? Kontakta oss gärna på http://jpflytt.se/kontakt-2/ för en kostnadsfri offert. Vi är en flyttfirma på Södermalm som hjälper kunder i hela stor Stockholm med dagliga uppdrag. Vi utför komplett flyttservice med packhjälp, flytthjälp och flyttstädning.

Vår flyttfirma anländer prick kl 07.00 på fredagen till Hornsgatan i kvarteren runt Mariatorget på Södermalm. Det rör sig om en komplett flyttservice inklusive flyttstädninge. Vi flyttar ut från en magnifikt inredd våning 2 trappor upp med liten hiss. Hornsgatan är alltid en utmaning med mycket trafik och svårigheter med p-platser. Idag går det ganska enkelt att hitta plats för våra flyttbilar och vi slipper alltför lång distans mellan port och bil. Några besök av parkeringsvakter uppkommer dock under dagen men vi löser det med en mindre förflyttning av en av bilarna.

Det går smidigt idag. Redan kl 10 kan städarna anlända och då har vi redan tömt lägenheten på bohag. Sista ordentlig säkring av packningen utförs vid bilarna sedan kan JPflytt ta sig vidare mot Saltsjöbaden och Älgö. Här avslutas flyttservicen med inflyttning av bohaget till en vacker nyproducerad villa inte långt ifrån havsviken. Det är en härlig stämning med glada kunder och gott samarbete. Bohagsflytten i Saltsjöbaden kan avslutas redan före kl 2 på eftermiddagen. Vi tackar för oss och viker våra flyttfiltar och sopar bilarna så att vi står redo för nya flyttuppdrag i Stockholm med omnejd imorgon.

Tack även kära medarbetare för väl genomförd flyttstädning på Södermalm.

Ps. Ska ni flytta? Vi hjälper er gärna! Kontakta oss på http://jpflytt.se/kontakt-2/ för en kostnads fri offert. VVi erbjuder er en komplett flyttservice såsom packning, flyttstädning, återvinning och körningar till tippen, montering och diverse hemservice. Allt under samma tak på Flyttfirman JPflytt.se på Södermalm i Stockholm. Välkommen!

/jpflytt.se – Flyttfirman som bryr sig