Vi börjar dagen med en mindre utflyttning från en vindslya på Kungsholmen. Vi tar oss upp till 6:e våningen och möts av en fantastisk utsikt över stan med stora panoramafönster och öppet etage upp till nock. En fantastisk lägenhet. Det är alltid så kul att få komma in i dessa läghenheter, om en bara för ett kort besök. Öppna fina ytor med mycket ljus gör det lättflyttat. Hissen är liten så vi får ta trappan med ett par tunga möbler. Det blev inget gym under helgen så det känns skönt att få lite morgonträning.

Vi lämnar stan bakom oss och tar oss vidare mot Rönninge där vi flyttar ut från en trea.
Relativt enkel flytt om det inte vore för den ytterst trånga hallen samt trapphus. Många vinklar att ta hänsyn till för att få ut sängar och ett större vitrinskåp. Men nästan allt går. Lite mental träning och lite hjärngympa är aldrig fel. Det blir två flyttlass totalt från lägenheten till en vacker enplansvilla på toppen av en kulle med skön utsikt över Rönninge.

Flyttblogg 16nov
På vägen till villan möts vi av en tunnel som knappt släpper oss igenom. Vi krypkör för så vi skulle märka om vi touchar taket med bilen. Och det går bra 🙂

Lunch på kvarterskrogen och vidare för lass nummer två. Mörkret lägger sig tidigare nu och vi avslutar passet när solen gått ner. Trötta åker vi mot Södermalm och ser tillbaka på en trevlig flyttdag med glada och trevliga kunder. Vi drömmer tillbaka till morgonen och fantiserar om vindslyan på Kungsholmen.

flyttblogg 16nov 2

Behöver ni hjälp med er flytt? Klicka här för mer information om hur vi kan hjälpa er.

/JPflytt.se