Kungsholmen

En bil kommer full lastad med ett bohag till Norrköping. Vi tömmer en tvåa på Kungsholmen, på två trappor utan hiss. En alltför smal gångstig från gatan till porten hindrar oss från att ta oss ända fram till port med flyttbilen. Ca 30 meter extra att gå men relativt lätta möbler och välpackat bohag gör ändå flytten enkel. Det blir en utmaning att packa extremt ekonomiskt för att klara flytten på en bil a 20kbm. Cykel och motionscykel fyller de sista sparade hålrummen i lasten och vi stänger bakgaveln med en high-five. – Allt fick plats :).

Kunden får åka med oss i bilen till Norrköping och det är alltid uppskattat. Ger oss chansen att lära känna varandra lite bättre. Vi har en trevlig pratstund på E4:n söderut. Kort stopp för proviantering och tankning i Södertälje och en liten kaffe vid infarten till Norrköping.

Norrköping

Vi parkerar slutligen direkt utanför porten i centrala delarna av Norrköping. Det är ett vackert nybyggt kvarter med välplanerad hall och hiss. Vi flyttar in på andra våningen och hjälper vår kund med monteringen av TV-möbel och sängar. Det hela går mycket smidigt och vi kan lämna Norrköping vid fyra-tiden. På vägen hem mot Stockholm reflekterar jag att jag faktiskt gillar Norrköping. Den ligger vackert vid Vattnet och stan känns ganska stor med fina hus med höga kulturvärden. Jag läser på och ser att Norrköping har ca 120.000 invånaren vilket gör den till Sveriges 7:e största stad.

Tack för idag!

Behöver ni flytthjälp? Låt en riktig flyttfirma göra jobbet. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

/JPflytt.se   – Vi älskar service!