JPflytt i Norrtälje och Aspudden.

Med flyttfirma från Aspudden till Aspudden:

Vi flyttar ett vindsförråd till ett annat här i Aspudden. Från fyra trappor utan hiss till fyra trappor utan hiss. Ansu och jag kämpar de till slut över 200 våningarna i uppförsbakce. Här ovan på första adressen och det känns rejält i benen på oss båda :). Efter två timmar kan vi köra vidare mot inflyttningsadressen bara ett par hundra meter bort i vackra kvarter i Aspudden.

Ännu en gång fyra trappor upp men denna gång med vikt uppför (vid utflyttningen hade vi ju vikten nedför). Ansu kämpar på som alltid med positivitet och ett smittande leende. Här närmar vi oss slutet och räknar 212 våningar uppför, 212 våningar nedför, 4240 trappsteg åt vardera hållet, ca 700 höjdmeter. En tuff inledning på dagen helt enkelt! Tack Ansu för mycket bra arbete! 🙂

Med flyttfirma från Rimbo till Norrtälje:

Samtidigt jobbar våra kollegor Sebastian och Alex med en flytt från Rimbo till Norrtälje. Flytten går från en villa i Rimbo till en lägenhet en trappa upp i centrala Norrtälje. Det räcker med en flyttbil och en körning den här gången. Norrtälje visar upp sin charm trots gråtrist väder. Det är verkligen en idyll här men vi föredrar nog ändå sommaren här i norra skärgården.  Strax efter lunch kan JPflytt ta sig hemåt mot Stockholm och nya flyttuppdrag.

Nu tar vi kväll och ser flyttfirman JPflytt fram emot en fullspäckad fredag med fyra uppdrag i Stockholm.

Tack för idag kära kollegor!! Tummen upp!!

Ska ni flytta, slänga skräp eller behöver ni städhjälp? Vi hjälper er gärna med er flyttning! Kontakta oss på http://jpflytt.se/kontakt-2/ för en kostnadsfri offert!

Kika gärna på våra omdömen! http://jpflytt.se/omdomen/

/JPflytt.se – En riktig flyttfirma på Södermalm.  – Vi bryr oss verkligen om våra kunder-