Underbart med värme! Idage en flyttning där vi kunde jobba i Tshirt från början till slut. Våren är här på riktigt. i Alla fall just idag. Nästan så man kunde känna den där sommarkänslan. Vi hjälper en trevlig familj flytta från Bromma till Järvastaden i Solna. Från en mini-trea på cirka 50 kvadratmeter till en fyra på dryga 90. Vi möts av en välfylld lägenhet på tre  trappor utan hiss där man bott fem familjemedlemmar. En vanlig syn i bostadsbristens Stockholm med trångboddhet. En liten yta men effektivt planerad.

De tre trapporna utan hiss innebär en del springande och vi har att göra i cirka fyra timmar och fyller 40 kbm bohag med källarförråd inräknade.  Vi lämnar Bromma bakom oss och kommer till nybyggda Järva-staden. Här flyttar vi in i ett mysigt kvarter.

20160421_140911

Vi får parkera utanför den öppna gården och har ungefär 50 meter till port från bil. Låter inte så mycket men de där meterna gör faktiskt en del på tidsåtgången.  70 till 80 ggånger fram och tillbaka  blir nästan en mil extra på dagen (totalt 2 mil på flytten säger stegräknaren:).

Härlig lägenhet med stora ytor fylls med bohag och i efterhand förstår vi inte hur man allt fick plats på drygt halva ytan tidigare. Det flyter på med idel glada miner och vi kan avsluta vårt pass vid tretiden och tackar våra trevliga kunder för en bra flyttdag tillsammans i vårens tecken.

Behöver ni hjälp med er flytt i Stockholm. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

/JPflytt.se – Vi bryr oss!