flyttfirma-vasastan

Lucköppningarna har hamnat i efterkälken under denna vecka, så nu passar vi på att öppna lucka 4 till 10 på en gång. Vi kan sammanfatta en vecka full av flyttar med långa dagar för hela personalstyrkan. En blandning av packhjälp, flytthjälp och flyttstädning för vår flyttfirma runtom hela Stockholm.

Det blev en tuff inledning av veckan då vi hjälpte till med en dödsbotömning i Rönninge. Vi har tidigare hjälpt våra trevliga kunder att flytta delar av bohaget till ett mysigt äldreboende, Rönningeborg, här i Rönninge. Nu återstod att rensa villan på allt som familjen inte ville spara på. Det blev en lång dag för våra kära kollegor Sebastian och Alex, med två körningar till tippen och ett par körningar till second hand och vårt eget lager. samtidigt genomfördes städning, packhjälp och flyttning på flera adresser. Lennart och Joakim tillbringade en lång dag i en annan villa i Rönninge där ett fullt bohag packades med omsorg. Per och Ansu genomförde en flyttning mellan Södermalm och Hammarby Sjöstad.

flyttfirma-so%cc%88dermalm

Under tisdag genomför vi på nytt fyra körningar från den nypackade villan till Rönninge Borgs äldreboende. Det blir en lång flyttdag för JP. Stora avstånd i långa korridorer, med nästan 100 meter från hiss till entrédörr innebär många steg för oss. Vi använder rullplattorna flitigt till både piano och större möbler och de cirka 100 kartongerna. Vi slås av en den glada stämningen på boendet och får enbart positiva kommentarer då grannarna till och från får vänta på hissen. Det är uppskattat. Kl 21 kan vi stämpla ut efter de dryga tre milen enligt stegräknaren.

Nya flyttar väntar på onsdagen och och torsdagen då vi även packar en lägenhet i Vasastan som därefter flyttas till en magnifik lägenhet, en paradvåning vid S:t Eriksplan. På torsdagen utför vi även en flyttning från Övre Östermalm till Sulitelmavägen i Alvik. Birger Jarlsgatan 14 har en stor gård på Östermalms höjder och det tar tid att transportera ner bohaget till bilen. I alvik flyttar vi in på tre trappor utan hiss och det blir en kämpig eftermiddag.

Vi avslutar veckan där vi började, på Södermalm. En flyttservice åt en trevlig familj från Skaraborgsvägen till en vacker etagevåning vid Helgalunden. Även här tre trappor utan hiss att lyfta upp 40 kubikmeter bohag. Vi är fyra man som hjälps åt och våra trevliga kunder deltar med glädje i arbetet. Roligt att konstatera att vi även flyttade ur samma lägenhet för en vecka sedan. Då var det tre trappor ner, nu tre trappor upp. Det är något kämpigare med uppförsbacke inser vi när tyngdlagarna kämpar emot oss. Vi kan ändå avsluta ganska tidigt på fredagen och ser alla fram emot en ledig helg :).

Helgalunden är nog en av Söders vackraste platser. Här finner man ett underbart lugn med den minimala trafiken och öppna ytorna i de historiska kvarteren. det är både en härlig utsikt mot Allhelgonakyrkan och Skånegläntan. Vi befinner oss högt över staden när vi blickar ut från takfönsterna över de vackra omgivningarna. Här är vi så nära citykänslan runt Medborgarplatsen, Skrapan och Skanstull men ändå är det så tyst och lugnt. Perfekt för den kära barnfamilj som vi hjälper att flytta in.

Söker ni en flyttfirma på Södermalm i Stockholm? Kontakta gärna oss på http://jpflytt.se/kontakt-2/ för en kostnadsfri offert.

JPflytt.se – En riktigt bra flyttfirma i Stockholm

 

Ps. Läs gärna mer på:

http://jpflytt.se/lucka-2-triss-i-ess/

Vi öppnar lucka nummer ett med flytthjälp på Södermalm

http://jpflytt.se/jpflytt-flyttfirma-pa-sodermalm/

http://jpflytt.se/jpflytt-gor-fyra-flyttar-pa-en-dag/