JP flytt. Flytta i Stockholm. Vi flyttar åt dig!

Visst, vi jobbar för att få vardagen att gå ihop. För en lön som ska räcka till nånstans att bo, mat på bordet, kläder och kanske någon resa då och då. Har man bara detta grundliga så kan man vara ganska nöjd och glad. Eller? Behövs det verkligen något mer?

Vi är övertygade att man behöver känna mening i det man gör. Att vi som människor har behov att göra något viktigt och meningsfullt i vardagen. Definitionen av denna mening skiljer sig åt beroende på vem man frågar.

För oss på JP är det i interaktionen med andra människor som vi kan skapa mening. I varje möte kan vi så ett frö till något unikt och värdefullt. För oss är det en glädje att få hjälpa till och underlätta för våra kunder. Vi skapar mening genom delaktighet i utförandet av en smidig och trygg flyttning fylld med positiv energi och glädje. Vi skapar mening i mötet med våra kunder och medmänniskor och vår ständiga strävan är att göra våra kunders liv lite bättre och gladare. När vi lämnar bostaden efter en avslutad flyttning vill vi just att du som kund ska känna så. Det kanske låter lite religiöst eller klyschigt men vi har en stark övertygelse att varje personlig kontakt är meningsfull och som med rätt inställning har förutsättningar att göra allas vår värld något lite bättre.

Jpflytt.se

alias Flyttfirman Jordgubbsprinsen