Idag en trevlig flyttning från Tyresö till Tallkrogen. Vi börjar på toppen av en sluttning ner mot havet med en underbar utsikt från en fantastisk terass. En klarblå hög himmel och kylig luft ger det där perfekta skenet inramat av den frostfyllda marken. Vi blir alla tagna av platsen och flytten rinner på som vattnet när vi rör oss genom det öppna och spatiösa planlösningen. Den rena omgivningen gör allting väldigt lätt och bilarna är fyllda på knappa 3 timmar. De enda utmaningarna blir det större matbordet med skiva i massivt trä och underrede i kraftigt tilltagen järnstomme samt en större elorgel.

Innan vi drar oss vidare njuter vi av utsikten en sista gång.Tyresö

Vi lämnar underbara Tyresö bakom oss och tar oss via ett lunchstopp Sköndal vidare till slutdestinationen i Tallkrogen. Här äntrar vi en nyrenoverad takvåning på tredje våningen med stor takterass i Söderläge. Vi börjar lossa och en av oss fastnar under dryga halvtimmen i hissen, och två av oss får dra lasset i trapporna, i väntan på hissoperatören.

Det går undan ändå och  när klockan slår fyra så är det sista bokskåpet placerat och vi tackar kunden för trevlig flytt i spektakulär omgivning. En underbar dag helt enkelt.

Talkrogen

Tack Tyresö för att du visade oss din bästa sida!

Behöver ni hjälp med er flytt? Klicka här för mer information om hur vi kan hjälpa er.

/JPflytt.se