Vi hjälper en trevlig barnfamilj med deras stora flytt från lägenhet till villa. Packning av fullt bohag samt två välfyllda förråd. Packhjälp under dag ett, flytthjälp dag två och flyttstädning dag tre. Cirka 90 kartonger fylls säkert med husgeråd, porslin, glas, kläder, leksaker mm. Vi använder silkespapper som skydd för det känsliga porslinet. Ett lager böcker per låda kombineras med lättare textilier ovanför, bra att inte packa alltför tungt.

Flyttningen innebär två välfyllda bilar. ca 4 timmars lastning och 3 timmars lossning. Allt går bra hela vägen och vi avslutar med en god kopp kaffe med våra härliga kunder.

Västerhaninge

Vi hinner ett uppdrag till på kvällen i Saltsjöbaden där vi hjälper ett par att lyfta upp några tynger möbler från deras kärra till deras lägenhet på första våningen.

Imorgon flyttstädning av lägenheten i Svedmyra.

Tack för idag! 🙂

Behöver ni hjälp med er flytt? Kontakta er flyttfirma i Stor Stockholm för ett kostnadsförslag.

Läs gärna om några av våra andra flyttar i Stockholm; Flytt från Vasastan till AspuddenFlytt från Selfstorage i Vasastan, Norrtull, Flytt till FolkungagatanFlytt från RingvägenFlytt till HornstullFlyttning till Tavastagatan.

/JPflytt.se – Familjeföretaget inom flyttning