Nedan följer ett axplock av de omdömen vi har fått efter utförda jobb:

 

Flyttservice från Kungsholmen till Gamla stan

NILS

2017-01-20

En mycket bra flyttfirma. Från första kontakt med Lennart som återkopplade fort med offert, till Alex & co. (som gjorde det tunga jobbet). Vilka killar ni är! Snabba och varsamma med allt som skulle flyttas.

Kan verkligen rekommendera denna flyttfirma!

 

Flyttservice från Vasastan till Lidingö

ÅSE

2017-01-07

På en skala 1-10 får denna flyttfirma en 10 av oss. Skulle aldrig fundera på att ta in en offert från något annat företag. Bästa och smidigaste flytt jag varit med om trots att det 2 dagar innan hade kommit det värsta snöfallet för säsongen och stan var nästintill oplogad. Med ett fantastisk trevligt bemötande och med stor respekt för alla möbler fixade denna firma vår flytt en dag då vi trodde att det skulle bli inställt på grund av vädret.

 

Flyttservice Tumba till Katrineholm

ANN

2017-01-01

Kan verkligen rekommendera denna flyttfirma! Enkelt, snabbt och smidigt gick det att flytta från Stockholm till Katrineholm. Fantastiskt trevliga killar som som tog hand om vårat bohag på bästa sätt.

 

Flyttservice från Stockholm till Vallentuna

EIJA

2016-12-17

Tack vare JP Flytt flöt flytten på både snabbt och smärtfritt! Vi är väldans nöjda och lämnade gladeligen ut deras visitkort till vår mäklare med goda rekommendationer!

 

Flyttservice inom Rönninge

KERSTIN

2016-12-14

Jag är mer än nöjd. Från första kontakt tull att allt är klart har jag blivit fantastiskt bemött och arbetet är så väl utfört det bara kan! Det är sällan man blir lyrisk över något men denna firma och dess anställda ska ha all beröm det kan få! Full pott och mer därtill!

 

Flyttning från Tyresö till Hammarby Sjöstad

SYLWIA

2016-10-10

Kan inte bli mer nöjd! Bra kontakt och snabba svar. De ordnade både flytt och flyttstädning utan några problem och flyttkillarna var supertrevliga. Rekommenderar varmt JP flytt!

 

Bohagsflytt Stockholm

CECILIA

2016-09-16

Jättebra service från början till slut !
Jag behövde hjälp med att tömma ett lager i Norrtull med lång ramp och
flytta in lasset i ny lägenhet & källare.
Tydlig information & jag valde att vara med på flytten, så
väldigt trevliga medarbetare med, snabb flytt
till ett bra pris & inga missförstånd.

Flyttning Farsta till Hägersten

PERNILLA

2016-09-09

Trevligt bemötande, snabbt och smidigt!!
Min flytt gick såå smidigt! Glad för att starten av mitt nya boende fick en såå bra start !!:))

Flytthjälp

HENRIK

2016-09-07

Hade läst om företaget här på RECO att många var nöjda så vi tänkte att så många kan ju inte ha fel. Nu när RUT-avdraget går nyttja på flytt så slog vi till.

Det var vår smidigaste och snabbaste flytt någonsin. Enkla kontaktvägar och vi tog det på löpande räkning. Två killar med två lastbilar dök upp kl 10.00 och sedan körde vi på fram till 15 och var sedan helt klara med flytten. Fast pris var 6500:- nu på löpande räkning landade det på ca 3500:-. Så ett bra pris för arbetet.

Jättetrevliga killar som hjälpte till och var varsamma med sakerna vi påpekade. De tog även av sig skorna vid vårt nya hem då det är nybyggt. Väldigt professionellt och bra bemötande.

Skulle absolut rekommendera företaget.

Bohagsflytt Järfälla till Kungsängen

JIMMY

2016-09-06

Ska väl helt ärligt säga att jag var lite skeptisk i början då kommunikationen mailmässigt inte flöt på helt hundra. Men efter att träffat ägaren Per som gav ett seriöst och bra intryck valde jag att köra på JP.

Flytten gick supersmidigt, säkert och allting hanterades tokproffsigt!
Det bästa av allt är inte bara hur bra man kommunicerade på plats, utan att man var HELT självgående efter muntliga anvisningar både vid in och utflytt.
Vid inflytt åkte vi iväg och handlade mat och när vi kom tillbaka hade man enligt ö.k. fått in allting på rätt ställe samt låst efter sig.
Glädjen som spred tillsammans med artigheten gör att man får 6stjärnor av 5 möjliga!

Kan VARMT rekommendera JP (och nästan dumförklara personen som skulle få för sig att välja någon annan).
Kommer utan tvekan välja JP vid en nästa flytt och likaså rekommendera till alla i min omgivning.

PS. Försökte spara genom Facebook så att övriga kan se att jag i övrigt inte har någon koppling till bolaget men det fungerar inte ”facebook.missing.email.error” så väljer att skriva ut mitt namn – Jimmy Gehrke DS.

Bohagsflytt

BIRGITTA

2016-09-06

Strålande service och otroligt professionellt och varmt bemötande! Vi kan rekommndera företaget till alla som ska flytta, kan inte önska mer.

Flytt från Kungshomen till Lidingö

ANDERS

2016-09-04

Jag har blivit utmärkt bra bemött hela tiden.

Flyttning Stor-Stockholm

CAROLINA

2016-09-03

Högsta betyg! Trevliga, artiga och starka killar skötte flytten exemplariskt.

Flyttuppdrag Stockholm

FRANS

2016-09-03

Bra och personlig kontakt punktliga och mycket effektiva. Rekommenderas starkt

Flytthjälp i Stockholm

BIRGITTA

2016-04-28

Oerhört professionellt bemötande .Uppdraget-att hämta och leverera möbler-utfördes med perfekt tidsprecision och varsamhet.Hela processen gick smidigt,från första kontakten till leverans.Dessutom mycket trevliga ”flyttgubbar”!

Bohagsflyttning Stockholm

MATTHIAS

2016-04-28

Grymt jobb! Ödmjuka och jätte trevliga!

Företagsflytt Södermalm till Kungsholmen

PATRIK

2016-04-28

Vi fick ett mycket trevligt bemötande och flytten gick snabbt och smidigt. Trevlig personal och bilarna de använde sig av var nya och rena. Vi flyttade även stora tavlor som de packade in och flyttade utan en skråma. Bra pris också.

Bohagsflytt Kungsholmen till Södermalm

MAGNUS

2016-04-22

Det var bästa tjänst jag köpte upp i samband med denna flytt. Trevligt, effektivt och flexibelt. Varmaste rekommendationer

Bohagsflytt från Årsta till Sundbyberg

ANTON

2016-04-20

JP flytt hjälpte oss att flytta till vår nya lägenhet, smidigt och snabbt. Killarna var mycket trevliga, hjälpsamma och försiktiga med allt som skulle flyttas. Med sms meddelade de sen ankomst på några minuter inna de var sena, känsla för service! Dessutom kanonpris på hela kalaset. Kommer absolut använda dem igen!

Flytt av möbel – Bromma till Södermalm

GUNILLA

2016-04-20

Mycket bra jobb! JP Flytt är lätta och trevliga att ha att göra med. Jag rekommenderar dem varmt!

Företagsflytt samt städning – Stockholm till Jönköping

SOFIE

2016-04-20

Finns bara positiva saker att säga om JP. Det var en komplex flytt vi behövde hjälp med, men det var aldrig några problem med att lösa det. Fantastik servicekänsla och så himla skönt med ett företag som tar hand om allt. Städningen var toppen också – även den fläckiga mässingen sken som en sol 🙂
När vi krånglade till det med nycklar och extraarbete var det inga problem med att hitta lösning på det också. Kan verkligen rekommendera JP!

Företagsflytt – Södermalm till Vasastan

LEO

2016-04-12

Väldigt proffsigt och snabbt till ett riktigt billigt pris! Tusen tack till Per för all hjälp och speciellt det trevliga bemötandet. Jag rekommenderar JP Flytt till alla som har behov av en supderduktig flyttfirma.

Flytt- och packhjälp inom Nacka

PETTER

2016-04-11

Mycket tillmötesgående och alltigenom trevlig upplevelse. Kändes verkligen tryggt.

Flytt och flyttstädning – Kungsholmen till Norrköping

CAMILLA

2016-04-07

Jag har flyttat många gånger men har aldrig tidigare blivit så nöjd! Jag anlitade JP Flytt för att flytta bohag från Stockholm till Norrköping och för flyttstädning. Samtliga uppdrag utfördes professionellt och med stor omsorg. Jag fick snabba svar på mina frågor och korrekt information från första stund. JP Flytt höll allt vad de lovat. De var flexibla och hade inga problem med att tillmötesgå mina önskemål. De var försiktiga med mina saker och hjälpte mig att komma på plats på ett bra sätt i nya bostaden. Bemötandet var fantastiskt, det finns inget annat ord för det:-).

Flytthjälp Stockholm

BJÖRN

2016-03-26

Trevliga, smidiga och snabba. Allting fungerade alldeles utmärkt! Väldigt bra pris för tjänsten också.

Flyttning Stockholm

CLAES

2016-03-25

Mycket effektiv och trevlig flyttservice!

Flytt Farsta

ÅSA

2016-03-18

JP Flytt var lätta att boka, fick snabbt svar och ett trevligt bemötande. Själva flytten genomfördes på ett mycket bra sätt, killarna var nogranna och tog ansvar för att inget skulle gå fel. Mycket nöjd!

Flytthjälp Rönninge

MIA

2016-03-18

Trevligt, snabbt och proffsigt

Trädgårdsstädning med bortforsling på Värmdö

GÖRAN

2016-03-17

Vi behövde hjälp med att städa på en tomt som ska säljas. JP Flytt åtog sig uppdraget med få dagars varsel och har gjort ett riktigt bra jobb, med bortforsling av avverkningsavfall och vanligt skräp som det blir efter en blåsig vinter. Fakturan stämmer till fullo med offerten.
Det kunde inte ha fungerat bättre!

Flyttning Lappkärrsberget till Vaxholm

WILLIAM

2016-03-17

Bra servicekänsla och proffsigt bemötande. Kan varmt rekommenderas!

Flytt och transporthjälp, Södermalm till Haninge

LINNEA

2016-03-16

Trevliga, snabba och flexibla. Vi skulle hämta upp möbler från flera platser och det var inga problem. Skulle rekommendera dem till alla.

Flytthjälp Årstadal, Liljeholmen

ERIK

2016-03-06

Seriös och bra service. Försiktiga och noggranna så att ingenting skadades i flytten. Enda minuset var att lånekartongerna i några fall inte riktigt höll måttet och vi blev tvingade att tejpa ihop dem för att de inte skulle falla isär. Detta berodde tydligen på leveransproblem av nya kartonger och är därför troligen löst nu. JP kompenserade bra genom att vara extra försiktiga vid lastning/lossning.
Jag kan utan problem rekommendera JP Flytt.

Flytt och packhjälp på Södermalm

EVA

2016-03-03

Mycket bra bemötande, flexibelt och generöst. Fick hjälp med att packa allt i lägenheten och flytten. Jag är mycket nöjd.

Företagsflytt inom Södermalm

COCO

2016-03-02

Trevligt från början till slut, kommer garanterat använda mig av dem igen 🙂

Flytthjälp i Stockholm

ANNA

2016-03-01

Mycket bra bemötande och en snabb och säker flytt. Jag rekommenderar JP flytt till 100%!!!!

Flytt från Södermalm till Östermalm i Stockholm

FREDRIK

2016-03-01

Bästa flyttfirman i stan. Väldigt trevliga, väldigt smidiga, väldigt lyhörda och noggranna. Och dessutom väldigt prisvärda.

Flyttning, packhjälp och flyttstädning Svedmyra till Västerhaninge

SIMON

2016-03-01

Vi anlitade JP för packning, flytt och städ av vår 3a för flytt till villa. Vi fick ett tydligt fast pris utan svårtydda rörliga kostnader. JP var från början till slut proffsiga, trevliga och lyhörda. Det märktes att de är en mindre firma i sammanhanget som är mån om sina kunder. De jobbade snabbt lådorna blev bra uppmärkta och inte en enda sak var trasig vid uppackning. Vi blev rekommenderade JP Flytt av en bekant och kommer garanterat göra det samma.

Flyttning Hammarby Sjöstad till Shurgard

PEGAH

2016-02-11

Väldigt professionella och trevliga killar som hjälpte mig med flytten! Kommer definitivt att anlita dem igen när det är dags för nästa flytt. Tack!

Flytthjälp i Stockholm

PETER

2016-02-09

Mycket bra och trevlig service. Rekommenderas!

Flytt och flyttstädning Östermalm till Gärdet

ERIK

2016-02-02

Fick rekommendationer från kollegor på jobbet att JP flytt var duktiga.
Dom skötte både Flytt och Flyttstäd felfritt och jag är riktigt nöjd med seriöst och trevlig bemötande hela vägen.

Kan verkligen rekommendera JP flytt.

Flytthjälp från Kungsholmen till Nacka Strand

ZIMON

2016-01-11

Flytten gick jättesmidigt. Trevliga och Duktiga! Rekommenderas varmt!

Flytthjälp från Årstadal till Sundbyberg och Hägersten

ANDERS

2016-01-04

Vi fick hjälp med två stycken flyttar i olika omgångar. Allt har funkar perfekt. Vi är jättenöjda.

Flytthjälp från Shurgard Solna till Kungsholmen

SOFIA

2016-01-03

Jättebra bemötande från första samtalet till utförandet av uppdraget. Jp flytt hjälpte oss med en flytt i två omgångar och var alltid trevliga, proffsiga och tillmötesgående. Dessutom en mycket rimlig prisnivå.

Flytthjälp inom Hammarby Sjöstad

TOMMY

2015-12-28

Äntligen ett tydligt eksempel på ett transportföretag som har transformerat sig til ett serviceföretag, inte bara på pappret utan som också levererar!

JP Flytt har varit helt fantastiske från början till slut; både i kontakten innan, under och efter vår flytt. Vi har aldrig någonsin varit med om så god och proffsig service som med Per Mellander i spetsen. De var oerhört försiktiga med alla våra möbler och tog sin tid, det var aldrig någon stress. JP Flytt kostar möjligtvis lite mer än andra men med tanke på den service du får är det oerhört prisvärt (billigt!) och det är det garanterat värt att betala lite extra för.

JP Flytt kommer vi att rekommendere till vänner och familj och den dag vi själva flyttar igen finns det inga andra alternativ; vi väljer JP Flytt igen. Flexibla, proffessionella och med helt rätt inställning. Vi är så nöjda!

Flytthjälp Lidingö till Årstadal

ERIC

2015-12-23

Punktliga, trevliga och mycket prisvärda.
Kommer absolut anlita dem igen.

Flytthjälp Tyresö till Tallkrogen

GUNILLA

2015-12-23

Mycket professionellt bemötande från början till slut. Flytten gick galant och flyttkillarna var väldigt måna om att ställa möbler, kartonger etc på rätt plats. Kan varmt rekommendera JP!

Flytthjälp inom Södermalm

ELAINE

2015-12-11

Jag sökte offerter för flytthjälp via Offerta.se och Per från JP Flytt ringde först upp och presenterade sig innan han skickade en offert. Mycket trevligt, professionellt och förtroendeingivande. De var även på själva flyttdagen mycket trevliga, ödmjuka och flyttade säkert mitt möblemang. Jag kan varmt rekommendera JP Flytt!

Flytthjälp inom Stockholm

JOHANNA

2015-12-09

Jag tycker allt gick jättebra med flytten! Vi fick kartonger i tid, de var enkla att ha att göra med och svarade på alla frågor och funderingar.

Flytthjälp Bromma till Södermalm

HENRIK

2015-11-06

JP Flytt hjälpte mig flytta ett lass om drygt 50 lådor och ett halvt dussin möbler från Bromma till Södermalm. De hanterade mitt ärende ytterst professionellt, återkom snabbt med besked och var enormt tillmötesgående när omständigheter på min sida krävde att flyttider ändrades. Jobbet sköttes snabbt, effektivt, och väl och jag tänker absolut vända mig till JP Flytt nästa gång vi behöver frakthjälp.

Flytthjälp inom Saltsjö-boo

PATRIK

2015-11-05

Fantastisk firma! Vi anlitade dem både för flytt och städ och kan rekommendera dem till alla. De gjorde allt vi ville och mer därtill, och hela tiden med ett leende!

Flytthjälp Östermalm till Kvarnholmen

ROBERT

2015-11-04

Jp Flytt är toppen. Trevligt bemötande och trevliga flyttkillar som gör sitt jobb på ett smidigt sätt. Man märker att det är ett familjeföretag.

Flytthjälp Salem till Älvsjö

BENGT

2015-08-28

Flyttservice fungerade utan anmärkning.
Man höll tiden och inget blev förstört

Flytthjälp inom Stockholm

BERNT

2015-08-26

Vi är supernöjda med den hjälp vi fick vid vår flytt. Det var ett fantastisk personal allt gick väldigt smidigt.

Flytthjälp Vasastan till Kungsholmen

MONICA

2015-08-25

Mycket trevligt bemötande och väldigt hjälpsamma. Gjorde saker som de egentligen inte behövde göra.

Flytthjälp och Städhjälp, Bålsta till Karlstad

INGMAR

2015-08-22

Grymt bra! Flyttade vårt bohag från Bålsta till Karlstad på ett mycket professionellt vis. Bra och trevligt kundbemötande och bra service från offert till färdig flytt

Flytthjälp med tippning Tullinge till Sköndal

SEIJA

2015-08-22

Jag är mycket nöjd med firmans service med trevligt bemötande.
De körde mina gamla varor bort.

Flytthjälp Vasastan till Södermalm

VIDAR

2015-06-10

Mycket bra service! Personligt hjälpsamt och effektiva.

Flytthjälp i Stockholm

SOFIE

2015-06-10

Har bara gott att skriva om JP Flytt. Trevliga killar som löste allt som behövdes smidigt och bra. Transporten gick jättebra och även att få in allt. Rekommenderar företaget 100 %

Flytthjälp och Packhjälp, Huddinge till Nyköping

SVEN

2015-05-29

Vi är väldigt nöjda, ett trevligt bemötande av all personal och ett proffsigt utfört arbete i samband med vår flytt, håller verkligen vad dom lovade.Vi kan varmt rekommendera dom, vilket vi redan har gjort till våra vänner.

Flytthjälp i Stockholm

LENA

2015-05-24

Proffsigt bemötande, flytten gick galant, snabbt och smidigt. Trevliga, hjälpsamma och artiga killar som bar. Givetvis så kommer ni att få mina varmaste rekommendationer till vänner o bekanta som är i behov at flyttjänster.

Flytthjälp i Stockholm

ANETTE

2015-05-14

Jp flytt är ett företag jag starkt kan rekommendera , bra service, trevlig personal, bra pris och väldig god kvalitè på utfört arbete

Flytthjälp i Stockholm

EMMA

2015-05-13

Vi fick jätteproffsig flytthjälp av JP Flytt! Trevligt bemötande, varsam hantering av våra möbler och flyttkartonger, punktliga och pålitliga.

Flytthjälp Årsta till Hammarby Sjöstad

JIMMY

2015-05-12

Mycket bra bemötande från killarna som flyttade åt mig. Trots att hissen var trasig så skötte de jöbbet galant.

Flytthjälp inom Stockholm

AGNETA

2015-05-12

Otroligt hög servicegrad! Professionellt bemötande och hög standard på utfört uppdrag. Håll tidsplanen och informerade i god tid om arbetets upplägg.
De allra bästa rekommendationerna.

Flytthjälp inom Stockholm

ANDERS

2015-05-11

Högsta betyg på allt! Utförande, bemötande & pris

Flytthjälp med flyttstädning i Sundbyberg

KALLE

2015-05-11

Vi använde JP Flytt till flytt och städ och är mer än nöjda. Trevliga, snabba och ordentliga. Dom höll även sitt budgetpris trots att det var mer att flytta än vad dom räknat med. Kan rekommendera dom varmt!

Flytthjälp inom Stockholm

LILIAN

2015-05-11

Korrekt hantering med underskrivet kontrakt. Snabba svar på e-mail. Jätte-trevlig personal. Höll vad de lovade och lite till. Snabba och effektiva. Bra städning. Rekommenderar till vänner.

Flytthjälp inom Södermalm

KAMILLA

2015-05-11

Bra pris, perfekt service.
Rekommenderar till vänner.

Flytthjälp inom Stockholm

SIV

2015-05-11

Mycket bra. Allt fungerade alldeles utmärkt ända från första kontakten till genomfört uppdrag. Inga problem med att få kontakt när man hade frågor. Mycket trevlig personal, som jobbade effektivt. Det finns inget att anmärka på över huvudtaget.

Flytthjälp inom Södermalm

MATS

2015-04-17

JP gjorde min flyttdag trevlig, enkel och smidig. Dom kom i tid, höll vad dom lovat och var effektiva.

Flytthjälp Norrtull till Kungsholmen

THOMAS

2015-04-15

JP Flytt får högsta betyg av mig eftersom de
a) var punktliga och mkt tidseffektiva
b) var försiktiga med möblerna så att ingen skada uppstod
c) erbjöd en låg prisnivå för flytten, och sist men inte minst ett mkt trevligt bemötande.

Flytthjälp i Stockholm

MARIA

2015-04-15

Effektiva och trevliga! Billigt pris!

Flytthjälp Stockholm

MAUD

2015-04-15

JP flytt var toppenbra. Punktliga, höll vad som lovats. Jag återkommer gärna med fler uppdrag.

Flytthjälp Shurgard Täby till Söderort

HELENE

2015-04-15

Mycket trevligt bemötande och löpande information inför flytten.
Trots att tredje flyttkillen blev sjuk så flöt flytten på perfekt med två killar.
Jag kan varmt rekommendera JP Flytt.

Flytthjälp Farsta till Gnesta

ELISABETH
2015-04-15

JP Flytt tog hand om min flytt från en lägenhet i Stockholm till en ny lägenhet en bit utanför, flyttstädning och sedan även transport av en soffa som jag köpte (från lager till mitt hem).

Jag tyckte det var viktigt att de var seriösa (alla tillstånd och försäkringar på plats)och det var de. Enkelt att nå (svarar i telefon och snabbt på mail, uppföljning efter uppdraget osv) och flexibla. Jag kunde låna flyttlådor och det var snabbt.
Sedan kan de utföra jobb på tider som passar mig, alltså inte bara på vardagar mellan 08 och 17. Jag kunde få min soffa på kvällstid, och flytten var på Påskafton.

Trevligt bemötande.
Jag kan absolut rekommendera dem och tänker använda dem i framtiden igen.

Flytthjälp och Packhjälp på Södermalm

TONY

2015-04-15

Trevligt bemötande, ringde upp dagen efter o kollade att allt var till belåtenhet, hämtade oxå upp packmaterial omg, kartonger etc!

MIA

2015-04-15

Duktiga trevliga flyttgrabbar. Kontakten med företaget funkar perfekt. Pålitliga!

LAILA

2015-04-15

Bra service – väldigt trevliga killar som fixade min flytt på ett smidigt sätt. Rekommenderas!

Flytthjälp 66 m2 i Stockholm

ERIK

2015-03-15

Personalen från JP var otroligt duktiga, effektiva och mycket trevliga. Jag kan varmt rekommendera dem till andra som behöver flytthjälp.

Med vänlig hälsning,

Erik

Flytthjälp & flyttstäd 125 kvm i Stockholm

ANNA-KARIN

2015-03-05

Allt har fungerat enligt överenskommelse. Det har varit lätt att få tag på firman och återkopplingen har varit tät. Vi är mycket nöjda.

Flytthjälp,47m2 Stockholm till Falun

SOFIE

2015-03-03

Fungerade toppenbra, väldigt trevliga och seriösa killar som hjälpte mig med flytten. Fick till och med åka med i lastbilen 🙂 Kan verkligen rekommendera företaget. Kontakten var snabb och bra, perfekt!

Flytthjälp & flyttstäd 66 m2 i Stockholm

LOTTA

2015-03-02

Seriöst familjeföretag som månar om kunden.

Flytthjälp av ca 46 kvm inom Stockholm

REBECCA

2015-02-09

Kunde inte valt en bättre flyttfirma! Fantastiska killar som gjorde det dom skulle utan minsta problem! Jag och min man är supernöjda, kommer definitivt rekommenderas!

Flytthjälp redan idag! 76m2 i Stockholm

INDIRA

2015-02-05

Jätte duktiga och hur trevliga som helst, är supernöjd! Kommer absolut rekommendera de till mina vänner och bekanta. Vid ev flytt ringer jag absolut igen. Tack så jättemycket för hjälpen killar!

Flytthjälp av 5rok ca 108 kvm inom Solna

KALLE

2015-01-29

Snabba, trevliga, hjälpsamma och nogranna med både flytt och städ. Rekomenderas verkligen för den här typen av uppdrag. Lycka till framöver!

 Kalle & Tina

Flytthjälp ca 70 kvm från Stockholm till Sundsvall

MARTIN

2015-01-28

Trevliga och noggrant utförande.

Allt man kan önska av en flyttfirma.

Rekommenderas varmt.

Flytthjälp, 65m2 inom Stockholm

ZELINN

2015-01-26

Trevliga, snabba, god service.

Flytthjälp 47 kvm i Stockholm

EMMA

2015-01-16

Vi är jättenöjda med JP godstransport och flyttservice och kan varmt rekommendera företaget. Bra service, trevligt bemötande och proffsig hantering av flytten.

Flytthjälp ca 34 kvm i Stockholm

JOEL

2014-12-29

Är väldigt nöjd med JP godstranstport och flyttservice. Proffsigt och trevligt bemötande rakt igenom från offertlämnande till genomfört arbete. Offerten var genomarbetad och priset väldigt bra. Mycket bra!

 Kommer absolut använda JP igen vid nästa flytt.

Flytthjälp 18 kvm i Stockholm

OSKAR

2014-12-28

Riktigt bra service, inget krångel och allt gick smidigt. Kan varmt rekommendera denna flyttfirma till andra. Använde även flyttstädning som sköttes utan problem.

Tack JP flytt med personal!

Flytt av möbler & kartonger i Södertälje-Norge

MARIA

2014-12-05

Väldigt god service, både innan och under flytten. Flexibelt, proffsigt och personligt och med hög kvalité. Rekommenderas varmt!

Flytthjälp av bohag inom Stockholm

JIMMY

2014-11-29

Mycket bra flytt. Firman skickade två mycket hårt arbetande killar som trots att hissen var trasig(!) slet som djur och höll humöret uppe. Inget blev skadat under flytten trots att flera av sakerna var tveksamt packade i pappkassar. Rekommenderas starkt.

Flytthjälp ca 100 kvm från Sigtuna-Stockholm

DOUNNIA

2014-11-27

Jag rekommenderar varmt JP godstranport för er flytt. Per är väldigt professionell och tillmötesgående. Han är personlig och mån om att flytten blir som man önskar. Flytten från Sigtuna till Bandhagen gick väldigt smidigt!

Tack för den här gången!

// Dounnia

Flytthjälp 78 m2 i Stockholm

ANNA-KARIN

2014-11-12

Per och Adam hjälpte mig vid min flytt, jätte trevliga och duktiga killar. Allt var helt å rent när det kom fram. Prisvärt. Kan varmt rekommendera detta bolag till er flytt.

Flytthjälp ca 34 kvm i Stockholm

ADINA

2014-11-12

Vi är nöjda med JP godstransport och flyttservice! De var trevliga, kom i tid och gjorde jobbet för ett bra pris!

Flytthjälp från 67 kvm i Stockholm

EMMA

2014-11-12

Trots att jag hade mer prylar än vad jag hade sagt och flyttbilen blev sprängfylld efter idogt pusslande så var det idel glada miner från Per och hans kollega. Trevliga, proffsiga och bra pris!