Vi möts av en underbar takvåning på Kungsholmen med fem meter upp till nock och en underbar terass på nästan 30kvm. En glasvägg längs med hela lägenheten utmed terassen och underbar utsikt över hela Kungsholmen. I ena sidan av lägenheten en trappa som leder upp till ett rum i halvetage med inglasad balkong som överskådar kök och vardagsrum. En fantastisk lägenhet på sex trappor i ypperligt skick.

Vi ska hjälp vår kund att flytta sitt bohag till en villa i Rönninge. Vackra designade möbler och ett trettiotal kartonger. Fint väder låter oss jobba i t-shirt och det behövs. Det är krävande att ta bohaget de sex trapporna ner till bilen (Liten hiss så mycket måste bäras ner).

Rönninge

Den här flytten tar hela dagen men vi är tacksamma att få se den här lägenheten. Inflytten till villan på en kulle i Rönninge är lätt men bilen får kämpa sig upp den smala och branta vägen uppför berget. Vi tackar våra trevliga kunder återigen för ett flyttuppdrag tillsammans med dem och smmanfattar en trevlig dag fylld av estetiskt välbehag.

Kontakta en riktig flyttfirma för en kostnadsfri offert.

/JPflytt.se – Vi älskar Service –