En riktig Söderflyttning. Från Södermannagatan till Södermannagatan på Södermalm. Vi fyller två flyttbilar i ett trevligt kvarter på den norra sidan av Ringvägen. En effektivt inredd sjuttiotals-lägenhet där vi både hjälper vår kund med packning och flyttning. Dryga 60 kartonger på dryga 60kvm innebar i det här fallet 14 timmars packhjälp, vinden inräknat.

söderflytt1

Lång korridor och mycket möbler för storleken på lägenheten a 60kvm fyller ca 30kbm lastvolym och vi behöver närmare 3,5 timmar för lastningen. Även fast vi bara har 250 meter till ändhållplatsen behöver vi lägga samma tid på säker lastning. Se till så att allt är stabilt och tryggt packat med rikligt av flyttfiltar och väl förankrat med spännband.

Efter lunch tar vi en bilfärd på ca 2 minuter tväsröver Ringvägen och hamnar i ett annat trevligt kvarter på Södermannagatan. Hemvist för BRF Bohus.

En stor innergård där flyttbilar inte får köra in skapar tidsfördröjningar. Sm lastvagnar och pirror får användas för transport de ca 70 meterna från flyttbil till port. Säkert en extra tidsfördröjning på 1,5 timmar beroende på dålig åtkomst. Men vi håller tempot uppe och starx före klockan 5 är allt bohag på plats. Vi monterar sängar och spegelbyråer och gör en sista omflyttning av några möbler enligt kundens önskemål.

Vi tackar för oss och tar helg. Fredagskväll och tacos väntar :).

Behöver ni flytthjälp på Söder? Vi hjälper folk att flytta till och från hela Stor-Stockholm. Kontakta gärna oss för en kostnadsfri offert. Vi gör alltid vårt yttersta för en smidig och trevlig flytt.

Ni hittar mer information om Våra tjänster här.

/JPflytt.se – För bästa personliga service