Vi hjälper en underbar familj med alla delar av flyttprocessen under tre dagar. Först packhjälp där vi under en heldag packar hela deras bohag i en trea i SOFO på Södermalm. Det är mycket jobb med en flytt, speciellt om man har småbarn. Då kan det vara skönt att överlåta jobbet åt en flyttfirma medan man ägnar sig åt jobb och familj. Vi sköter packningen och slår in porslin och glas i silkespapper. Vi monterar ner hyllor och sängar. Det är tryggare att låta oss göra det här jobbet. När vi packar så vet ni att ni har fullt försäkringsskydd på hela ert bohag. Vi är alltid försiktiga under alla våra flyttar och det är ytterst ovanligt att någonting någonsin går sönder men det kan vara bra att veta att ingen flyttfirma kan försäkra sig mot dålig inpackning. I enlighet med Bohag 2010 och gällande försäkringar så täcker inte försäkringen det bohag som inte packats av flyttfirman.

flyttfrima Södermalm

Flytten från Södermalm till Orminge genomförs under följande dag. Liten hiss och ett välfyllt vindsförråd på sex trappor gör att utflyttningen tar sin tid. I Orminge väntar oss en inflyttning i Villa och det gillar vi alltid. Speciellt när vi kan backa flyttbilen hela vägen upp till farstun. Det som tar fyra timmar att lasta inne på Söder lossas på dryga timmen i Villan i Orminge. Enda svårigheten är att få upp 1,20-sängarna till övervåningen. Vi får ta hjälp av två stegar samt balkong och bärselar för vinschning upp till rätt rum. Det går galant.

Dag tre väntar flyttstädning för att kunna lämna lägenheten i bästa skick till nästa boende. En total rengöring av alla ytor, både gömda och synliga. Vi kontrollerar resultatet med omsorg och lämnar nyckeln till vår kund med försäkran att om ifall vi skulle missat minsta detlj så är det bara att ringa så lovar vi att komma och åtgärda. Det ingår i priset. Städgaranti.

Söker ni flytthjälp, packhjälp eller hjälp med flyttstädning på Södermalm? Kontakta vår flyttfirma på Söder för en kostnadsfri offert.

Läs gärna om några av våra andra flyttuppdrag på Södermalm: Triangelbyte – flytthjälp och flyttstädning på SödermalmFlytt från RingvägenFlytt med många trappor – Södermalm till Midsommarkransen.

 

/JPflytt.se