Lördagsmorgon och vi anländer till Tomtebogatan i Vasastan. Det väntar oss en flyttning från 5 trappor och vi har tre man på plats. Vi möts av en stillastående hiss och 5 välvda rundade stentrappor med 3.8 meter mellan planen. En stigning på knappa 20 meter per runda.

trasig hisstrasighiss2Tuff lördag morgon väntar :). Men inga problem! Vi visste om att hissen var under reparation och kunden har tagit in tre extra medhjälpare som hjälper oss att effektivt ta ner bohaget till bilarna. Idel glada miner blandat med svett ochoch kämparanda gör förmiddagen till en härlig flyttstund. Våra medhjälpare gläds åt träningspasset och visitkort byts. Nästa gång vi behöver extra hjälp kan vi gärna höra av oss. Härliga och ödmjuka människor har vi alltid plats för!

Vi tar en snabb lunchpaus och drar vidare mot Aspudden och flyttar in i en magnifik 3:a med takterass. Underbart att få vara med och se alla dessa vackra bostäder. Flytthjälpen i Aspudden går galant och vi kan avsluta passet strax efter solnedgången. Ett bra träningspass idag tillsammans med nöjda kunder. Ännu en glädjefull dag som flyttfirma i Stockholm.

Behöver ni hjälp med er flytt? Klicka här för mer information om hur vi kan hjälpa er.

/JPflytt.se