Morgonpasset är avslutat där vi fyllt och tömt två bilar. En flytthjälp från Shurgard i Trångsund till Enskede. Det är alltid smidigt med flytt från bottenplan på Shurgard. Bra vagnar tar snabbt ut bohaget till bilarna.

På eftermiddagen tar vi oss an en flytt till Västerås. En Flytthjälp från Traneberg till ett nybyggt område i utkanten av Västerås. Vi möts av en trevlig tjej som visar oss runt i lägenheten och bohaget är välpackat och lådor redan nedburna till bottenvåningen. Vår kund åker vidare mot sin nya lägenhet i Västerås och vi tar hand om resten. Lastningen i bilen går snabbt och smidigt med tre man. På ca 2 timmar har vi bilen säkrad och vi lämnar Stockholms förorter i riktning västerut.

20151218_143759

Det känns lugnt och skönt att ta sig ut på E18 och motorvägen. Avkoppling vid ratten i en dryg timma med Spotify streamad i bilhögtalarna ger oss en mysig stund.

Flyttbilen hittar snabbt fram till slutdestinationen och en stor hiss tar bohaget upp till andra våningen. det är bara den välvda tresits-soffan som inte platser och måste bäras i den trånga trappuppgången. Lite knicksigt blir det men det går till slut. Kl 19 är vårt flyttuppdrag i Västerås avslutat och vi beger oss hemåt. Hemma kl 21.00 och direkt i säng efter en snabb middag.

Behöver ni hjälp med er flytt? Klicka här för mer information om hur vi kan hjälpa er.

/JPflytt.se