flyttlådor

När vi jobbar med flyttkartonger föredrar vi att arbeta med proffs-kartonger med flera lager well. De är ofta mer bärkraftiga och tål stötar snäppet bättre. Vi har fritt lån på våra flyttkartonger och det är ett populärt val att låna av oss. De flesta av våra kunder väljer även att få kartongerna levererade till dörr inför flytten och upphämtade efter flytten till en liten merkostnad.

För er som flyttar lite längre bort är ett sådant lån med återhämtning oftast oekonomiskt. Samma sak gäller om ni kanske behöver mellanlagra under en längre tid.
Här vill vi rekommendera er att ta en titt på blocket eller någon annan annonsida. Sök på flyttlådor eller flyttkartonger och ni kommer få en uppsjö av alternativ. Priset för begagnade flyttkartonger bör ligga i spannet 4 till 7 kr per låda. De flesta kartongerna som man hittar är i bra skick och oftast bara använda en eller ett par gånger. Fullt jämförbara med nyköpta i funktionen. Så det är väl värt att ta er lite tid att söka den här vägen. Det sparar både på era pengar och allas vår miljö genom effektiv återanvändning/återvinning.

Våra topp tre fabrikat flyttlådor:
– Professionell flyttlåda från någon väletablerad flyttfirma
– Bauhaus professionell
– Ikea